Pelzer, D. - Ik had geen naam / een verhaal over verwerken en v

Schrijver:
Titel: Ik had geen naam / een verhaal over verwerken en vergeven
ISBN: 9789044301267
Taal: Nederlands
Uitgever: House of Books B.V., The
Bijzonderheden: 2001, 288 pp
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Met 'Ik had geen naam' geeft David Pelzer ons een zeer duidelijk en persoonlijk inzicht in het leven en voortleven van een jeugd na onvoorstelbare mishandelingen. De nadruk ligt in dit boek dan ook zeker niet op de mishandelingen, maar over hoe je daar sterker van kunt worden en verder leeft. Pelzer is er zeker sterker van geworden, maar dit laat ook zien hoe een wereldbeeld van een mishandeld kind verscheurd is. Pelzer geeft zichzelf van veel dingen de schuld, waar ik als buitenstaander heel gemakkelijk de andere partij ook dingen kwalijk kan nemen (bijv. over zijn huwelijk).

Ik hoop dat mensen steun kunnen vinden in het verhaal van Pelzer of hoe je je verleden achter je kunt laten, je kunt vergeven wat anderen voor onmogelijk zullen houden en hoe je je zin in het leven behoudt. Door middel van lezingen doet Pelzer dit in heel Amerika en middels zijn boeken in de hele wereld. Ik kan alleen maar hopen dat zijn andere boeken ook een andere boodschap zullen bevatten. Want hoe sterk en meeslepend dit verhaal ook is, ik hoef het niet meerdere keren in een andere vorm te lezen. Wat vergeeld.
Verder lezen

Frajo boekwinkel uit Cuijk

Logo Frajo boekwinkel

Kijk eens in onze webwinkel voor veel stripboeken. De aankopen zijn altijd exclusief verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pelzer, D. - Ik had geen naam / een verhaal over verwerken en vergeven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Frajo boekwinkel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Frajo boekwinkel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Frajo boekwinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Frajo boekwinkel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Frajo boekwinkel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.