Hermans, T. - Van ganser harte / druk 1

Schrijver:
Titel: Van ganser harte / druk 1
ISBN: 9789026102417
Taal: Nederlands
Uitgever: Fontein, Uitgeverij De
Bijzonderheden:
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De gedichtjes in deze bundel hebben vooral de volgende thema's: het leven in het algemeen en van alledaagse mensen, de liefde, het geluk, de natuur en het weer. In sommige gedichtjes wordt het onbezorgde leven van vroeger vergeleken met het onveilige leven van nu. In andere gedichtjes komt de christelijke geloofsovertuiging van de cabaretier naar voren. Over het geheel genomen heeft de auteur hier een zorgeloze en vrolijke dichttrant. Sommige gedichtjes zijn echte doordenkertjes. Daarnaast komt dubbelzinnige woordkeus voor. Hier en daar krijgt men het idee, dat de auteur moeite had een rijmwoord te vinden, wat afbreuk doet aan de inhoud. Goed, eenvoudig Nederlands. Omdat er weinig leestekens en korte regels worden gebruikt zijn de zinnen soms moeilijk direct te herkennen. Op elke bladzijde staat een gedichtje, vaak van vier regels. Duidelijke druk. Geschikt voor een groot lezerspubliek. Kleurig omslag.
Verder lezen

Frajo boekwinkel uit Cuijk

Logo Frajo boekwinkel

Kijk eens in onze webwinkel voor veel stripboeken. De aankopen zijn altijd exclusief verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hermans, T. - Van ganser harte / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Frajo boekwinkel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Frajo boekwinkel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Frajo boekwinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Frajo boekwinkel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Frajo boekwinkel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.