Entzinger, H. Dourleijn, E. - De Lat Steeds Hoger De leefsi

Schrijver:
Titel: De Lat Steeds Hoger De leefsituatie van jongeren in een multi-etnische stad
ISBN: 9789023244028
Taal: Nederlands
Uitgever: Gorcum b.v., Koninklijke Van 2006 9789023244028
Bijzonderheden: softcover, als nieuw 160 pp
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit rapport worden de resultaten van een wetenschappelijk onderzoek uit 2006, gehouden onder 650 Turkse, Marokkaanse en autochtoon-Nederlandse jongeren in Rotterdam, vergeleken met die van een vrijwel identiek onderzoek uit 1999. De onderzoekers, verbonden aan de Capaciteitsgroep Sociologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam en deskundig op het gebied van migratie, integratie en multiculturaliteit, hebben gekeken in hoeverre de toegenomen spanningen met betrekking tot deze thema's invloed hebben (gehad) op het integratieproces van allochtone jongeren. Gevraagd is onder meer naar hun opvattingen over familie, vriendschap en religie, hun deelname aan maatschappelijke organisaties en hun orientatie op de samenleving. De heldere samenvatting met conclusies van dit goed onderbouwde survey-onderzoek geeft een realistisch en genuanceerd beeld van het verloop van het integratieproces. Interessant voor iedereen die wil weten hoe de jongeren zelf onze multiculturele samenleving ervaren en welke factoren hun integratie bevorderen dan wel belemmeren.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Entzinger, H.  Dourleijn, E. - De Lat Steeds Hoger    De leefsituatie van jongeren in een multi-etnische stad

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.