Alessandro Mendini - 30 Colours. New Colours for a new Century

Schrijver:
Titel: 30 Colours. New Colours for a new Century
ISBN: 9789066117617
Taal: Engels
Uitgever: Bussum, V + K Publishing B.V. Nederlandse editie juni 1997
Bijzonderheden: Slappe kaft, ringband, 191 bladzijden. Omslag en binnenwerk met gebruikssporen
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Stelt u zich eens een wereld voor zonder kleur - dat is natuurlijk absoluut onmogelijk. Als producent en leverancier van verf voor de bescherming en decoratie van onze woon- en werkomgeving, zijn wij bij Akzo-Nobel altijd gefascineerd geweest door kleur, en wel in de breedste zin van het woord. De Sikkens Foudation en de prestigieuze Sikkens Prijs hebben ook in belangrijke mate bijgedragen aan het stimuleren van vernieuwend kleurgebruik. In nauwe samenwerking met de Sikkens Foundation zijn kleurplannen ontwikkeld voor de restauratie en renovatie van Turijn, Rome, de Ramblas in Barcelona en andere vooraanstaande plaatsen - projecten die belangrijk zijn voor het behoud van het culturele erfgoed in de wereld. Als individuen hebben we allemaal onze eigen favoriete kleur-combinaties. Kleur weerspiegelt als het ware het karakter en de turbulentie van de samemleving. Om dit te kunnen inzien, hoeven we slechts naar de interieurs van de afgelopen decennia te kijken, en ook regionale verschillen
Verder lezen

De Juffertoren

Logo De Juffertoren

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
De Juffertoren verkoopt tweedehands boeken. Dat betekent dat de boeken allemaal lichte gebruikssporen hebben. Deze worden niet allemaal beschreven. Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
Verkochte boeken worden twee week gereserveerd. Heeft er dan nog geen reactie of betaling plaatsgevonden dan worden de boeken weer te koop aangeboden.
A message for booklovers outside the EU: due to the high shipping costs over 90% of all foreign orders are cancelled by buyers. Please inform before ordering. Thank you!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alessandro Mendini - 30 Colours. New Colours for a new Century

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Juffertoren

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Juffertoren
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Juffertoren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Juffertoren vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Juffertoren kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.