Deenen, Jan van - Wijze parabels / de weg naar binnen

Schrijver:
Titel: Wijze parabels / de weg naar binnen
ISBN: 9789025958312
Taal: Nederlands
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: ALS NIEUW gebonden boek /2007, 82 pp
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de eenvoudige, vertrouwde stijl van oude vertelsels biedt het boek achttien parabels waarin oosterse, joodse en christelijke wijsheid samengaan. Ze richten zich op de hunkering van de mens naar inzicht in wat wezenlijk is in het leven; ze verhalen van zoeken en vinden. Elk heeft een thema. In elf is de zoeker Arjuna, bekend uit de Bhagavad Gita, in zeven Mirjam (Maria). Arjuna is de trage, hardleerse leerling die wij allen zijn; hij leert te luisteren naar Kresno, zijn innerlijke meester. Mirjam zoekt het gezelschap van Sjechina, de goddelijke wijsheid en leidsvrouwe 'die in ieder mens woont'. Beiden leren dat het geheim van innerlijke rust ligt in overgave aan het eigen innerlijke licht, gepaard aan aandacht en liefde voor het leven zoals dit zich aan hen voordoet. Op elke parabel volgt in cursief en kader een bijbelse wijsheidsspreuk. Een verrijkend boekje dat de aandachtige lezer rust en vreugde kan schenken. De heldere bladspiegel, korte regels en gewassen pentekeningen in zwart-wit maken het prettig leesbaar.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.