Polak (Den Haag, 1 augustus 1941), Chaja (-Line) - Wachten op d

Schrijver:
Titel: Wachten op de schemering -In deze autobiografische roman doet Polak verslag van de dood van haar volwassen zoon in 2006.
ISBN: 9789025425678
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact, gebonden met stofomslag, 126 pag. Als nieuw.
Bijzonderheden: 2007, 1e druk.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zevende roman van de Nederlands/joodse auteur Polak [1941] die onder meer 'Salka' publiceerde. In deze autobiografische roman doet Polak verslag van de dood van haar volwassen zoon in 2006.
Een jaar lang volgen we de rouw en de gebeurtenissen rondom het sterven, de kanker, het ziekenhuis, het jonge achtergebleven gezinnetje en vooral het diepe, eenzame, niet te verdragen en uit te leggen verdriet van de moeder. De auteur heeft een diep schuldgevoel naar haar zoon toe, want zij heeft hem immers geboren doen worden, zij had eerder moeten sterven en niet geobsedeerd moeten zijn door het verlies van een kind. De eenzaamheid van het alleen rouwen van de gescheiden moeder is aangrijpend.
Polak schrijft op ontroerende, beeldende en indringende wijze over een ingrijpend stervensproces. Op de achtergrond spelen ook het joods zijn en de Tweede Wereldoorlog een rol. Qua onderwerp, intensiteit, diepgang en stijl doet deze psychologische roman denken aan 'Schaduwkind' van Thomese. Voor een groot publiek.
Verder lezen

Ponsava Books

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een email die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Polak (Den Haag, 1 augustus 1941), Chaja (-Line) - Wachten op de schemering -In deze autobiografische roman doet Polak verslag van de dood van haar volwassen zoon in 2006.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ponsava Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ponsava Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ponsava Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ponsava Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ponsava Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.