Salmoral, Manuel Lucena - Amerika. Een fascinerende beschaving

Schrijver:
Titel: Amerika. Een fascinerende beschaving 500 jaar geleden
ISBN: 9061527430
Taal: Nederlands
Uitgever: Davidsfonds
Bijzonderheden: 1991, 240 pp., hardcover met stofomslag. Als nieuw
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als nieuw.

Een prachtig geïllustreerd boek dat als een thematische encyclopedie een overzicht geeft van de veelvormige culturen van het Amerikaanse continent ten tijde van Columbus' ontdekkingstocht. De meeste ruimte wordt besteed aan de Azteken, Maya's en Inka's. Direkt daaraan grenzende cultuurvolken krijgen ook aandacht, andere volken slechts terloops. Er zitten in met name vertalingen (en transcripties van Indiaanse woorden) heel wat slordigheden en fouten. Er is veel informatie maar die is niet erg samenhangend, noch systematisch. De illustraties (in kleur), vaak uit Europese 16e en 17e eeuwse bronnen, zijn mooi. Er is een vrij beknopte bibliografie met heel weinig Nederlandse titels: ook Nederlandse vertalingen worden niet genoemd. Er zijn ook korte biografieën van in het boek genoemde personen en een verklarende woordenlijst opgenomen.

Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Salmoral, Manuel Lucena - Amerika. Een fascinerende beschaving 500 jaar geleden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.