Brasz , Chaya . [ isbn 9789076935249 ] - In de tenten van Jaäk

Schrijver:
Titel: In de tenten van Jaäkov . ( Impressies van 75 jaar progressief jodendom in Nederland. )
ISBN: 9076935246
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Sja'ar , Amsterdam / Jeruzalem .
Bijzonderheden: gebonden in als nieuwe staat - 2415 - 1e dr 2006 - 352 p - 880 gr - 17,5x24,5 cm - 3 cm dik
Prijs: € 18,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Berlijnse componist Louis Lewandowski, iedere week opnieuw en al vijfenzeventig jaar lang in de Joodse gemeenten van het Verbond van Liberaal-Religieuze Joden in Nederland. Een groot deel van die tijd hebben de liberaal-religieuze Joden in tenten gewoond, tijdelijke onderkomens, "de goede tenten van Jaakov". Ze zwierven rond van de ene piek naar de andere, droegen hun aron hakodesj en hun sifree Tora met zich mee door het platte Nederlandse landschap en zijn pas na het overwinnen van veel grote problemen toegekomen aan de vaste en lieflijke woningen van Jisraeel.
Het Verbond van Liberaal-Religieuze Joden in Nederland bestaat nu - in het jaar 2006 - uit negen gemeenten, bijna allemaal in een eigen vaste sjoel. Dit boek geeft inzicht in de zwerftocht, die er aan voorafging en vooral ook in wat er in die tenten van Jaäkov in de loop van de vijfenzeventig jaar tussen 1931 en 2006 met de mensen en met hun Jodendom is gebeurd.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brasz , Chaya . [ isbn 9789076935249 ] - In de tenten van Jaäkov . ( Impressies van 75 jaar progressief jodendom in Nederland. )

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.