Erenstein, Rob/Watze Tiesema/Loes Heiligers (red. - Twintig jaa

Schrijver:
Titel: Twintig jaar De Appel ... overzicht van 1971-1991 van toneelgroep De Appel
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij BIS 1991
Bijzonderheden: Grote paperback 29x24 cm 156 blz. vrijwel nieuwstaat - handgeschreven dankbriefje op het schutblad van artistiek leider Erik Vos aan Theun de Vries
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Bij een bestelling van 17.50 euro of meer is de verzending in Nederland voor onze rekening en kost een pakje naar Belgie slechts 3,50 euro.Wij verzenden met Kiala

Kust en Keur

Kust en Keur uit Bergschenhoek

Logo Kust en Keur

Welkom bij Kust en Keur. Na een recente doorstart heten wij alle klanten - nieuwe en oude - van harte welkom. Bij een bestelling van 17.50 euro of meer is de verzending in Nederland voor onze rekening en kost een pakje naar Belgie slechts 3,50 euro.Wij verzenden dan met Kiala. Tot 4 euro verzenden wij met PostNL, daarboven ook met DHL of Kiala, dit naar de voorkeur van de koper.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kust en Keur

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kust en Keur
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kust en Keur een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kust en Keur vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kust en Keur kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.