Vick, W. Busch H. FIcher G. Koch R. - Zaalhandbal deel 1

Schrijver:
Titel: Zaalhandbal deel 1
ISBN: 9789060760871
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vrieseborch Haarlem 1978 9060760875 9789060760871
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu praktische stevige hardcover 139pp, veel foto's en tekeningen
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De techniek van het zaalhandbalspel wordt in vele gevarieerde vormen op speelze wijze gebracht. Grondgedachte hierbij is, dat d.m.v. het speelse element in de oefenstof het plezier in het bezigzijn behouden blijft. Daarnaast worden ook zuiver technische oefenvormen geboden. Behalve de grondvormen van het werpen en vangen vallen hieronder ook de diverse schottechnieken. De oefenvormen worden eenvoudig beschreven en zijn duidelijk geillustreerd. Het boek is geschikt als leidraad bij de zaaltraining van de jeugd en geeft ook aan de leerkracht lichamelijke oefening vele mogelijkheden om in de gymnastiekles op gevarieerde wijze oefenstof met de bal te doceren.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vick, W.   Busch H. FIcher G. Koch R. - Zaalhandbal  deel 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.