Lier, Peter van - Links, rechts - twee wandelingen

Schrijver: Lier, Peter van
Titel: Links, rechts - twee wandelingen
Uitgever: van Oorschot
Bijzonderheden: Paperback 2001 (1e druk) 210 pag, in perfecte staat,
Prijs: € 6,40 (Excl. verzendkosten)
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)

Boek2 uit Maarssen

Logo Boek2

LET OP: Ons bestand wordt dagelijks bijgewerkt, waardoor bijna 100% van de bestellingen dezelfde dag of de volgende werkdag al op de post gaan, met uitzondering van de maandagen. IBAN gegevens ontvangt u na verzending. Onze boeken worden altijd degelijk en professioneel verpakt. Bestelt u meerdere boeken na elkaar, dan voegen wij uw bestelling samen. Is het totaalbedrag van de boeken hoger dan 25 euro, dan betalen wij de binnenlandse verzendkosten voor u. Soms kan het voorkomen dat een bestelling van vrijdagmiddag op dinsdag met de post gaat.

Betaalgegevens ontvangt u per e-mail. (soms komt onze mail in de spam folder).

Voor onze klanten uit BELGIE zijn er twee opties, graag uw voorkeur meteen aangeven bij het opmerkingveld, zodat wij uw bestelling zo snel mogelijk kunnen verzenden:
DPD: 6,75 EURO (2-4 werkdagen in huis)
PostNL: 9,30 EURO (2-3 werkdagen in huis)

Op verzoek (VOORAF MELDEN bij het veld opmerking) kan een boek worden AFGEHAALD op ons kantoor in MAARSSEN. Kantoortijden DINSDAG t/m VRIJDAG: 10.00-17.30 uur (schoolvakanties afwijkend). Boek2 Antiquariaat, Herenweg 24-III, 3602 AP, MAARSSEN. Bel gerust als u een vraag heeft TEL: 06-54380560 (aseij@yahoo.com)

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lier, Peter van - Links, rechts - twee wandelingen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boek2
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek2 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boek2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.