Bartels, Eric - The Plan. 2500 jaar succes in één boek. Het mee

Schrijver:
Titel: The Plan. 2500 jaar succes in één boek. Het meesterschap principe.
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2010, 513 blz.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Futurologische uitleg van een nieuwe betekenisfilosofie voor ondernemers en bedrijven die zingevende producten, gelukkige klanten, gedreven medewerkers en ongekend financieel rendement belooft te genereren.

Al meer dan twintig jaar houdt de internationaal bekende futuroloog, filosoof, ondernemer en schrijver Bartels zich bezig met de magie en het succes van grote ondernemingen zoals Apple, Starbucks en Virgin. Het is echter niet zozeer het succes op zich dat Bartels fascineert, maar de ongekende wijze waarop dat succes tot stand komt. Waarom is een bedrijf als Apple Inc. met slechts dertig producten winstgevender en rijker dan Philips met duizenden producten? De schrijver ontdekte een geheime formulee ('the plan') achter dit succes waaraan mensen zoals Leonardo da Vinci, Albert Einstein, Henry Ford en Richard Branson hun successen te danken hebben. Dit prachtig uitgevoerde boek met uitgebreid literatuuroverzicht is het eerste deel in een reeks en levert de theoretische onderbouwing voor deze unieke magische formule voor mensen en bedrijven. Het boek is het vervolg op de bestseller 'Mens. Het geheim van het zijn' (2008). Een fascinerend en origineel boek waarvan de auteur zelf zegt: 'Alles in dit boek is niet waar'.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.