Alther, Lisa - Zondige levens

Schrijver:
Titel: Zondige levens
ISBN: 9789025469580
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 1981, paperback 539p. in zeer goede staat
Prijs: € 1,50
Verzendkosten: € 5,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Vijf kinderen, 4 blank en 1 zwart, groeien samen op in een Amerikaans provinciestadje in Tennessee. Ze zijn zich niet bewust van het verschil in huidskleur, maar als ze opgroeien, wordt hun dat wel bijgebracht. De levensloop van ieder van hen wordt in dit verhaal gevolgd tot in de kleinste details. Er is een poging gedaan de maatschappelijke ontwikkelingen in de jaren '60 en '70 te koppelen aan de levens van de 5 hoofdpersonen. De kerk doet haar best vat te krijgen op de jongeren maar slaagt daarin niet. Hun seksleven en politieke bewustwording. Het opkomen van de vakbeweging, de strijd tegen rassenongelijkheid en het ontwakend feminisme. Veel dialogen en veel uitweidingen maken dit boek matig boeiend. Redelijke karaktertekening. Onverbloemd taalgebruik. Vrij kleine druk. Voor liefhebbers van een lijvige Amerikaanse provincieroman. Omslag: Roze kaft met naam van schrijfster en titel in grote letters + aangegeten appel. Vervolg op: 'Kinflicks'. Toptienboek. Eerder verschenen als 'De kasteelboom' (a.i. 82-03-006-5).
(Biblion recensie, H.E. de Maaker-Verbeek.)
Verder lezen

Hidden Treasures

Hidden Treasures uit Oost-Souburg

Logo Hidden Treasures

Boeken die net dat ene speciale hebben waar ik voor ben gevallen. O.a.(Wereld)literatuur, fantasy, sci-fi, geschiedenis, natuur, psychologie en prentenboeken. In Nederlands en Engels. Books that have that special something I fell for I(world) literature, fantasy, sci-fi, nature, children's book, history and psychology.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alther, Lisa - Zondige levens

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hidden Treasures

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hidden Treasures
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hidden Treasures een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hidden Treasures vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hidden Treasures kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.