Levine, Joshua - Operatie Fortitude, de geheime spionage-actie

Schrijver:
Titel: Operatie Fortitude, de geheime spionage-actie die D-Day redde
Taal: Nederlands
Uitgever: Just Publishers
Bijzonderheden: nw.staat, softcover, 336 pgs, div. foto's. Vz.kn Eur 4,45/ NL
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Lezenswaardig boek over één van grootste geheime misleidingsoparaties vd geallieerden
- Voorjaar 1944, het doel van de Op.Fortitude is de Duitse legerleiding te doen geloven dat de langverwachte Geallieerde invasie zou plaatsvinden bij Calais. De landing in Normandië zou dan slechts een afleidingsmanoeuvre zijn voor de echte invasie.
- Aan de Britse zuidkust werd een enorme, fictieve legermacht uit de grond gestampt en opgetuigd o.a. met opblaas tanks. Compleet met valse codeberichten en een groot aantal dubbelspionnen om de Duitsers nog meer op het verkeerde been te zetten. De man die door de Duitsers werd gezien als de belangrijkste Geallieerde generaal, George Patton, moest dit papieren leger aanvoeren.
-De supergeheime Op. Fortitude groeide in korte tijd uit tot een spionage -actie vol intriges en drama. Heel vaak bleek er ook sprake van dom toeval of puur geluk. In de onzekere dagen na de invasie moest blijken of deze grootschalige afleidingsmanoeuvre in haar opzet zou slagen.
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Levine, Joshua - Operatie Fortitude, de geheime spionage-actie die D-Day redde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.