Krishnamurti - Het ik als geweld

Schrijver:
Titel: Het ik als geweld
ISBN: 9789020248647
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: ondanks leeftijd nog in goede nette staat, cover extra beschermd met transparante kafting | 1978, 1e druk | 108 pagina's | paperback
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Toespraken en gesprekken, deel 4: Engeland

Verandering, en zijn relatie tot geweld is een van de belangrijkste thema's van dit boek. In hoeverre en waarom verwerpen wij geweld? Weten wij waar het vandaan komt, waar de wortels zitten? Het 'ik' dat veranderen wil is heftig. Een radicale revolutie in jezelf heeft te maken met geweld. Verder legt Krishnamurti het verband tussen denken en beelden enerzijds en helder besef anderzijds: hij beschrijft de meditatieve geest en de vraag naar het onmogelijke.

Dit is het laatste deel in een serie van 4 delen, wat Krishnamurti's belangrijkste boek vormt. In deze serie wordt de Nederlandse vertaling van 'The Awakening of Intelligence' gebracht, waarin Krishnamurti zijn ideeën samenvat. Het was oospronkelijk bedoeld als een bloemlezing van zijn lezingen en toespraken van de laatste zeven jaar, maar het reikt veel verder dan deze begrenzing, verder dan alles wat hierover is gepubliceerd tot nu toe. Krishnamurti zet zijn ideeën uiteen in gesprekken en discussies met groepen en enkelingen en in toespraken in Amerika, India, Engeland en Zwitserland.

Overige details:
taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door Henri W. Methorst
oorspronkelijke titel: The Awakening of Intelligence
paperback: 108 pagina´s
uitgeverij: Ankh Hermes
1e druk, 1978
formaat: 136 x 209 x 12
trefwoorden: filosofie, bewustzijnsontwikkeling
conditie: ondanks de leeftijd nog in goede en nette staat, cover extra beschermd met transparante kafting
artikelnummer: WV-KRI-0069

Bestellink met online betaalmogelijkheid:
https://zininzijn.emilia.nl/winkel/als-geweld-toespraken-en-gesprekken-deel-4-engeland-krishnamurti/
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

Logo Zininzijn

Welkom bij Zininzijn. Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Betalen kan via bankoverschrijving, iDEAL of creditcard. Veel plezier met het uitzoeken van een boek! Emilia • www.zininzijn.com •

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Krishnamurti - Het ik als geweld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Zininzijn kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.