Veurman, B.W.W.E. - Adelijn, bruin maagdelijn... Liederen, dans

Schrijver:
Titel: Adelijn, bruin maagdelijn... Liederen, dansen, spelen.
Uitgever: Uitgeverij en Drukkerij 'West-friesland'
Bijzonderheden: 1966, In Goede Staat , paperback, 176 pp.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
(volksliedjes, met muzieknoten, zoals : Van 't loze vissertje; Jan Pierewiet; Van pastoor zijn koe; Kaatje op de baan; Hazen jagen; Te Laren op de dom; Wie wil mee naar Wieringen varen; Het was een kind, zo klein een kind; De drie ruitertjes; Het koopmanszoontje; Nieuw lied van de ontaarde dominee; De gehoorzame soldaat; Het drietal en het meisje; Daar was laatst een meisje loos; De minzieke hengelaar; La,wijntje, ji gaat inne; in totaal 88 liedjes)
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Academia

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Academia
  • Na uw bestelling ontvangen u en Academia een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Academia vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Academia kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.