Tromp, Hilde - Dit wil ik je graag zeggen / wijze woorden voor

Schrijver:
Titel: Dit wil ik je graag zeggen / wijze woorden voor jongeren
ISBN: 9789051944365
Taal: Nederlands
Uitgever: Wijnen, Uitgeverij Van
Bijzonderheden: 2012, 64pp, gebonden boek in prima staat
Prijs: € 2,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bundeling van twaalf gesprekken met bekende en minder bekende christenen. Vanuit hun christelijk geloof vertellen onder meer Henk Binnendijk, Cynthia Ortega-Martijn en Gerda Havertong over wat voor hen belangrijk is om door te geven aan (christelijke) jongeren. De journaliste Hilde Tromp, die de bundel samenstelde, is als redactrice verbonden aan de Evangelische Omroep voor het magazine Eva en Eva-radio. Vanuit die specifieke achtergrond en evangeliserende overtuiging worden morele thema's aangeroerd als het maken van keuzes, een relatie met God opbouwen, seksualiteit, vertrouwen en levensbestemming. Ieder hoofdstuk bevat een motief, een korte levensbeschrijving, tips en een kort gebed. De korte teksten, geformuleerd in spreektaal, zijn aangepast aan de beoogde doelgroep. Het boekje is uitgegeven in een handzaam formaat en vormgegeven als geschenkboekje. Specifiek bedoeld voor christelijke jongeren. Vanaf ca. 15 t/m 18 jaar.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.