Groeneveld, Hub - Lockheed T-33 straaljager in Nederland

Schrijver:
Titel: Lockheed T-33 straaljager in Nederland
ISBN: 9789088421679
Taal: Nederlands
Uitgever: Aviation Warbooks, 2015
Bijzonderheden: Nieuwstaat, 1e druk, hardcover, A4 format, 340 pgs, vele foto's zw.w./ kleur en afbeeldingen, verz.kn.€6,30/NL
Prijs: € 54,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Geschiedenis van de Lockheed T-33 straaljagers in dienst van de Kon.luchtmacht van 1952 tot 1971.
- de Luchtmacht beschikte over 63 'T-birds' die als trainer en fotoverkenner. Ook het fameuze Whisky Four stuntteam vloog met dit type.
- uitstekend boek geschreven door vm. piloot op dit toestel, tevens auteur van de boeken:
- 'Vliegveld Venlo 1944/45'
- 'Mayday, Mayday, vliegtuigcrashes omgeving Venlo',
- 'Thunderstreaks en Thunderflashes in NL'.

recensie: Het boek begint met de ontwikkeling van de T-33 uit de Lockheed P-80 en een uitgebreide technische beschrijving. Daarna de aankomst van de toestellen in ons land, hun registraties, squadroncodes en kleurenschema’s. Uitgebreid komt de vliegopleiding van de Nederlanders met T-33’s in de VS en Canada (waar de auteur er mee leerde vliegen) aan bod, maar natuurlijk ook de voortgezette opleidingen met de eigen T-33’s in Nederland (en België). Een boek niet alleen voor hen die er mee gevlogen en aan gewerkt hebben, maar voor elke luchtvaartenthousiast een must ! Een boek over een vliegtuig waarover in de Nederlandse taal maar heel weinig geschreven is en zéker niet zo uitgebreid. Kortom: een aanrader!
Verder lezen

DRG uit Velp

zakelijk

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,
NU 10-20% KORTING OP ALLE OSPREY SOFTCOVER BOEKJES!!!!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Groeneveld, Hub - Lockheed T-33 straaljager in Nederland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DRG
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  WK COMM/ DRG
  Kamer van Koophandel nummer: 09178535

  www.fliegerhorstdeelen.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DRG kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.