Schuyter, Ronny de , Peter Theunynck - Honderd zoenen. Onverget

Schrijver:
Titel: Honderd zoenen. Onvergetelijke kussen uit de poëzie
ISBN: 9789020980660
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: 2008, 128 pp., hardcover. Als nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als nieuw.

Honderd onvergetelijke kussen uit de Nederlandse poëzie. Het is verrassend hoe vaak en hoe verschillend er in de hedendaagse Nederlandse poëzie gekust wordt.Sensuele, troostende, schalkse, ontroerende, zoete, prikkelende of ontregelende zoenen van Leonard Nolens, Maria Barnas, Remco Campert, Benno Barnard, Peter Holvoet-Hanssen, Christine D'Haen, Toon Tellegen, Gerrit Komrij, Leo Vroman en veel andere grote dichters en dichteressen;;;Taalvuurwerk dat je met open mond ondergaat.Voor al wie verliefd is op sprankelende poëzie, of voor wie wil kussen met woorden
Het is verrassend hoe vaak en hoe verschillend er gezoend wordt in de hedendaagse Nederlandse poëzie. Dit boekje bevat sensuele, troostende, schalkse, ontroerende, zoete, prikkelende of ontregelende zoenen van o.m. Hugo Claus, Remco Campert, Herman de Coninck, Leonard Nolens, Toon Tellegen, Gerrit Komrij, Lucebert, Paul van Ostaijen en Joke van Leeuwen. Voor al wie verliefd is op sprankelende poëzie, of voor wie wil kussen met woorden. Dit is taalvuurwerk dat je met open mond ondergaat.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schuyter, Ronny de , Peter Theunynck - Honderd zoenen. Onvergetelijke kussen uit de poëzie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.