I.a. Van Berckelaer-onnes, H. Van Engeland - Kinderen en autism

Schrijver:
Titel: Kinderen en autisme
ISBN: 9789053520529
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom Meppel 1992 2e herziene druk 9789053520529
Bijzonderheden: paperback 115pp in nieuwstaat. onderkenning, behandeling en begeleiding
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteurs - een hoogleraar Kinder- en Jeugdpsychiatrie, en een medewerkster aan een vakgroep klinische en orthopedagogiek - geven verslag van een grondige studie over autisme: oorzaken, diagnostiek, verschijningsvorm en behandeling (toegespitst op de situatie in Nederland). Dit boek geeft de lezer snel een duidelijk beeld hoever men momenteel is met de studie en behandeling van het autistische kind, van zuigeling tot adolescent. In elk hoofdstuk uitgebreide verwijzing naar andere literatuur. Aan te bevelen voor alle hulpverleners van het autistische kind en zijn ouders, ook vanwege de openheid over dit moeilijke ziektebeeld en de reële kijk erop. Duidelijke, ruime druk. Geactualiseerde herdruk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

I.a. Van Berckelaer-onnes, H. Van Engeland - Kinderen en autisme

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.