Bernadette - Leeuw En De Muis

Schrijver:
Titel: Leeuw En De Muis
ISBN: 9789055794171
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vier Windstreken 2001 9789055794171
Bijzonderheden: hardcover 36pp in goede staat, kleine geschreven opdracht voorin, fraaie afbeeldingen
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Bewerking in prentenboekvorm van een fabel van Aesopus. Een kleine muis belooft een leeuwenwelp hem altijd te zullen helpen als dat nodig is. De welp lacht hier smakelijk om, maar veel later, wanneer hij als grote leeuw in een net verstrikt is geraakt, is het de muis die hem uit zijn benarde positie bevrijdt. Minacht dus nooit de kleinere of ogenschijnlijk zwakkere, want in sommige situaties blijken zij de machtigste te zijn! De sfeervolle prenten over telkens twee pagina's geven de loop van het verhaal goed weer, maar bieden daarnaast volop kijkplezier aan wie (al) oog heeft voor details. Fraai prentenboek, dat zijn waarde lang zal behouden. Voor 4 jaar e.o.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bernadette - Leeuw En De Muis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.