Eddings, David & Leigh - De jonge goden (The Dreamers #4)

Schrijver:
Titel: De jonge goden (The Dreamers #4)
ISBN: 9789022546840
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij M
Bijzonderheden: 2007, hardcover, goed exemplaar
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Op Dhrall, waar legenden met het land vervlochten zijn en de goden de aarde bewandelen, heeft een gekke kluizenaar een visioen. De mensen van het eilandenrijk lachen hem uit, maar de goden kennen de waarheid: er is een viertal kinderen dat door hun dromen hemel en aarde kan bewegen.
De aanval van Vlagh, de monsterlijke duistere macht met zijn leger van insecto n, is in drie van de vier rijken van de Oude Goden afgeweerd. De Oude Goden, geholpen door de Dromers en hun menselijke metgezellen, zijn steeds als overwinnaar uit de strijd gekomen.
Alleen het land van de Godin Aracia wordt nog bedreigd, en zij wenst niet vervangen te worden door een van de Dromers wanneer haar tijd gekomen is. Die tijd nadert met rasse schreden…
Verder lezen

Ann d'er Winkel

Ann d'er Winkel uit Zeist

Logo Ann d'er Winkel

De portokosten die bij de prijs vermeld staan zijn voor levering in Nederland. Brievenbus- en pakketpost tot 10 kg: Nederland: thuisbezorgd: €4.- België: thuisbezorgd: € 6,- Levertijd 1 tot 4 werkdagen na betaling Ophalen in Zeist is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eddings, David & Leigh - De jonge goden (The Dreamers #4)