Proust, Marcel - Brieven 1885-1905 (POD-Editie)

Schrijver:
Titel: Brieven 1885-1905 (POD-Editie)
ISBN: 9789029534130
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheden: Paperback. Nieuw exemplaar (pakketpost)
Prijs: € 26,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Privé-domein nr. 105. Brieven van de Franse auteur (1871-1922). De in dit deel bijeengebrachte brieven tonen ons Proust van zeer verschillende kanten. Er zijn zijn jeugdbrieven, die ons veel leren over zijn verhouding met zijn familie, zijn weigering om een praktisch beroep te kiezen en zijn toenemende voorliefde voor literaire salons. Dan zijn er de brieven uit de periode van Les plaisirs et les jours en de tijd dat hij aan zijn grote romans begint te werken. Afwisselend is Proust op het kruiperige af vleiend; werkelijk belangstellend in het welzijn van anderen; nadenkend, zelfs moralistisch; vernietigend in zijn oordeel, liefst in een fraai geformuleerde bijzin. Zijn brieven zijn duidelijke stijloefeningen voor zijn grote werk, vol roddels, vol wijsheid ook. En natuurlijk staan ze vol herinneringen aan en portretten van de mensen die hij in A la recherche du temps perdu zou vereeuwigen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Proust, Marcel - Brieven 1885-1905 (POD-Editie)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij En passant books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met En passant books
  • Na uw bestelling ontvangen u en En passant books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van En passant books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • En passant books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.