Saueressig, Ido Eduard - Voor welk volk en wiens vaderland ?

Schrijver:
Titel: Voor welk volk en wiens vaderland ?
Taal: Nederlands
Uitgever: Cuka Asam, Riethoven
Bijzonderheden: Paperback, 1999, 249 blz. 2e, herziene druk. Met tekeningen. Gesigneerd met opdracht door de schrijver.
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Verslag van het wel en vooral wee van een Indo-Europees gezin in Djakarta tijdens de Japanse bezetting van Nederlands Indië.

Het thema van dit boek is samengevat in de titel: een identiteitsprobleem. Voor vele Indo-Europeanen in voormalig Nederlands-Indië rondom de Tweede Wereldoorlog was dit een reëel gegeven. Hun strijd, hun leven in en buiten de Japanse concentratiekampen is in deze geromantiseerde levensbeschrijving van auteurs vader goed weergegeven. Deze zeer herkenbare Indische familiekroniek, chronologisch en goed opgebouwd, is in verteltrant geschreven met een eenvoudig taalgebruik. Voorts heeft het boek goede sfeer- en karaktertekeningen en functionele zwart-witillustraties. Een verklarende woordenlijst Maleis-Nederlands is aanwezig.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.