Bouman, Ferry - Verspreiding van zaden

Schrijver:
Titel: Verspreiding van zaden
Taal: Nederlands
Uitgever: KNNV Uitgeverij, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden, 2000, 240 blz. Met foto's, tekeningen en een index.
Prijs: € 18,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zaadplanten hebben in de loop van de evolutie tal van aanpassingen ontwikkeld, die zorg dragen voor een goede verspreiding van hun zaden of vruchten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende biotische en abiotische factoren. Voorbeelden hiervan zijn zaadtransporten via wind, water, fluctuaties in de temperatuur en door middel van de avi- en de zoogdierfauna. Dit populair-wetenschappelijke boek behandeld meer dan tachtig wilde plantensoorten en is geïllustreerd met kleuren- en elektronenmicroscopische foto's. Deze manier van fotograferen toont de aanpassingen van de plant, die met het blote oog niet zichtbaar zijn. De diverse auteurs geven elk vanuit hun eigen discipline informatie over zaken als: status, verspreiding, bloeitijd, kieming en tal van bijzonderheden per plant. Een uitvoerig register op wetenschappelijke, famillie- en geslachtsnamen, een literatuuroverzicht en een verklarende woordenlijst met veel vakjargon, completeren het geheel.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bouman, Ferry - Verspreiding van zaden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.