Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Verhoeven, Peer - Door weer en wind. Gedachten, gebeden en medi

Schrijver:
Titel: Door weer en wind. Gedachten, gebeden en meditaties.
ISBN: 9789030406884
Taal: Nederlands
Uitgever: Gooi en Sticht
Bijzonderheden: 1992, paperback, 236 blz. goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De in dit boek opgenomen teksten, zijn ontstaan uit en geschreven voor de vieringen in de Oude Kerk te Helvoirt. In dit eeuwenoude gebouw komen op zaterdagavond om de veertien dagen mensen bij elkaar die in een zogeheten lekenliturgie het leven vieren en het afscheid van Jezus herdenken. Voor deze samenkomsten van hoofdzakelijk katholieke en enkele protestantse christenen worden, afgezien van schuldbelijdenis en wegzending, telkens nieuwe. teksten geschreven. Een welkomswoord of eerste gedachte, de gesproken bezinningen tussen het kyrie, de meditatie, een korte overweging bij het brood en gedachtenis van levenden en overledenen, het communiegebed dat afwisselend gezegd en gezongen wordt en de voorbeden. Uitgaande van de overtuiging, dat ieder zijn weg naar God moet gaan, zijn het oproepende en uitnodigende woorden. Ze proberen van de mens, het alledaagse leven, de actualiteit van het wereldgebeuren en de Bijbel uit te gaan. Bezoekers van de vieringen in de Oude Kerk te Helvoirt typeren deze als zeer eerbiedig, rust en vertrouwen gevend. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan de teksten, waarin geborgenheid in het leven waarvan God hart en ziel is als een Leitmotiv doorklinkt en het geloof in de uiteindelijke voltooiing voortdurend uitgesproken wordt. Levensnabije en diep religieuze teksten, geschreven aan de hand van de gang van het kerkelijk jaar (cyclus B); met gevoel voor wat de hedendaagse mens bezig houdt en zijn nieuwe verbondenheid met de natuur; met oog voor de actualiteit in de wereld.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

zakelijk

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

GEEN REACTIE ONTVANGEN: CONTROLEER UW SPAMBOX.
Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.95 euro (binnen Nederland )
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor pakketpost kan soms voor DHL of DPD worden gekozen.
Is het verzendadres niet in Nederland, België of Duitsland dan is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verhoeven, Peer - Door weer en wind. Gedachten, gebeden en meditaties.