Reijndorp. Arnold e.a. - Buitenwijk / stedelijkheid op afstand

Schrijver:
Titel: Buitenwijk / stedelijkheid op afstand
ISBN: 9789056620837
Taal: Nederlands
Uitgever: Nai Uitgevers/Publishers 1998 9789056620837
Bijzonderheden: paperback 284pp, in zeer goede staat (naam voorin)
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Boeiende studie naar de wijze waarop bewoners hun recent opgeleverde 'buitenwijk' ervaren. Na een beknopte schets van de relatie stad-platteland in vorige eeuwen, het ontstaan van buitenwijken en het overheidsbeleid inzake ruimtelijke ordening, worden de verschillende visies op 'stedelijkheid' kort en kritisch besproken. Het overgrote deel van het boek is ingeruimd voor een beschouwing over de nieuwe stedelijkheid van de buitenwijk op basis van onderzoek in Kattenbroek (Amersfoort), Overkroeten-Noord (Breda), Diemen-Noord, Toolenburg (Hoofddorp) en Prinsenland (Rotterdam). Aan de hand van met name vakliteratuur en bewonersreacties (veel citaten) op vragen over o.a. levens- en woongeschiedenis, organisatie van het dagelijks leven, ruimtelijke oriëntatie en sociale netwerken wordt beschreven dat hetzelfde woonmilieu voor verschillende groepen een heel andere betekenis kan hebben. Het slothoofdstuk vat samen en doet suggesties voor de buitenwijken van de toekomst die op ruimtelijk grotere schaal moeten zijn gedacht en de huidige 'identieke standaardmix van gemiddelden' ontberen. Voorzien van literatuurlijst, enkele kaarten en vijf kleurenfotokaterns met 'dagelijkse' impressies.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reijndorp. Arnold e.a. - Buitenwijk / stedelijkheid op afstand

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.