UITTENBOGAARD, B. P., BUITENHUIS, M., SCHUURMAN, J. en WIENKE, D.

Schrijver:
Titel: Stap voor stap. Een stappenplan om ouders met jonge kinderen te begeleiden bij opvoedingsvragen
ISBN: 9066651784
Taal: Nederlands
Uitgever: SWP 4e druk 2003 9066651784
Bijzonderheden: paperback omslag met flappen waarin 131pp in ringbandsysteem, in zeer goede staat
Prijs: € 13,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Beoogde doelgroepen zijn de beroepsgroepen die in hun werk met ouders van jonge kinderen te maken hebben en bij wie regelmatig om advies wordt gevraagd. Deze eerstelijnshulpverlening kan in deze handleiding houvast vinden. Complexe vragen of situaties kunnen het beste worden gehanteerd door hen op te delen in te behappen stukken. De 'stap voor stap methode' geeft een structuur van vier gespreksmomenten: beeldvorming, inzicht, handelen en evaluatie. De methode is gebaseerd op de gangbare gesprekstechnieken bij probleemverheldering. Het boek geeft een handig stroomschema met de verschillende soorten basisvragen. Ook geven de schrijvers voorbeelden van signalerings-checklijsten voor verheldering van problemen of zorgen. Er worden onderwerpen uitgewerkt als huilen, eten, drift of koppigheid. Maar elk (opvoedkundig) probleem kan op deze wijze worden aangepakt. Een praktische gids voor helpende gesprekspartners, zoals gezinsverzorgsters, wijkverpleegkundigen e.a. Met vele literatuurverwijzingen en een gemakkelijk te vinden stroomschema. Uitvoering met spiraalband en tabbladen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

UITTENBOGAARD, B. P., BUITENHUIS, M., SCHUURMAN, J. en WIENKE, D. - Stap voor stap. Een stappenplan om ouders met jonge kinderen te begeleiden bij opvoedingsvragen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.