redactie - Niets menselijks is ons vreemd!: Dierenfoto`s van Jo

Schrijver:
Titel: Niets menselijks is ons vreemd!: Dierenfoto`s van John Doidge
ISBN: 9024644690
Taal: Nederlands
Uitgever: Bosch & Keuning 1983 9024644690
Bijzonderheden: geb. hardcover 127pp als nieuw, prachtig fotowerk in zw/wit
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De fotograaf Doidge heeft zich gespecialiseerd in het maken van dierenfoto's en er bekendheid mee verworven. Hij komt veel in dierentuinen en weet treffende opnamen te maken van de bewoners. Als zich een bijzonderheid voordoet, b.v. een geboorte in de dierentuin, wordt hij gewaarschuwd en gaat hij aan 't werk met als resultaat vertederende foto's. Behalve de inleiding van Doidge zijn de teksten van anonieme schrijvers, soms over de afgebeelde dieren, maar meestal zijn het willekeurige verhaaltjes over uitzonderlijke intelligentie en trouw bij dieren aangetroffen. De afbeeldingen zijn zwart-wit.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

redactie - Niets menselijks is ons vreemd!: Dierenfoto`s van John Doidge

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.