Jonkers, Gert – Hollander, Ruud – Schuman, Marjolein – Heytze, Ingmar

Schrijver:
Titel: Rails 2000 Nr. 07-08 Juli-Augustus Jaargang 49
Taal: Nederlands
Uitgever: Multi Magazines BV
Bijzonderheden: In goede staat met lichte gebruikssporen. 98p
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Van de volgende mensen wordt de hand gelezen: Rob Scholte, Bart de Graaff, Eddy Terstall, Hanneke Groenteman, Wim van Krimpen, Ellen ten Damme, Dimitri, Rick van der Ploeg, Theo Maassen & Joost Zwagerman met een pagina uitleg van hun handlijnen. Columns van Dirk Mulder & Kees van Kooten. Van alle genoemde schrijvers staat er een stuk door hun geschreven in deze RAILS.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jonkers, Gert – Hollander, Ruud – Schuman, Marjolein – Heytze, Ingmar – Webeling, Pieter – Tuinman, Vrouwkje – Van Opzeeland, Leo – Bruyn, Peter – Niemoller, Joost – Spijkers, Wim – Brandt, Paul – Ciurca, Nino – Torn, Kees – Mulder, Dirk – Van Kooten - Rails 2000 Nr. 07-08 Juli-Augustus Jaargang 49

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gaudo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gaudo
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gaudo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gaudo vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gaudo kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.