1 + 2: PARALLELEDITIE 1 - Es/Pred/Jona/Hand + Paralleleditie II

Schrijver:
Titel: 1 + 2: PARALLELEDITIE 1 - Es/Pred/Jona/Hand + Paralleleditie II
Taal: Nederlands
Uitgever: Jongbloed 1998 + 2000
Bijzonderheden: 2x harcover in goede staat , pagina's als nieuw
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
9789050309875 +_9789065390035

De op handen zijnde publicatie van de eerste bijbelboeken in het project [Nieuwe Bijbelvertaling] heeft bij diverse gelegenheden de vraag opgeroepen naar een Paralleleditie met de Statenvertaling. Hiermee ontstaat de mogelijkheid voor een brede groep van belangstellenden deze vertalingen te vergelijken en zich een beeld te vormen van de [Nieuwe Bijbelvertaling].
Recensie(s)

Sinds 1993 werken het Nederlands B3belgenootschap en de Katholieke B3belstichting gezamenl3k aan een nieuwe, oecumenische b3belvertaling, die bedoeld is voor zowel persoonl3k als liturgisch gebruik. De volledige b3bel zal naar verwachting in 2004 gereed z3n, maar nu reeds versch3nt deze deeluitgave, zodat men kennis kan nemen van de nieuwe vertaling en erop kan reageren, terw3l het project nog in uitvoering is. In deze bundel z3n de oudtestamentische boeken Ester, Prediker, Jona en het nieuwtestamentische boek Handelingen opgenomen met korte toelichtingen en verantwoording. Het apocriefe/deuterocanonieke geschrift Judit, dat in de andere editie, "Werk in uitvoering" (zie a.i.'s deze week) is opgenomen, is in deze versie achterwege gebleven, omdat deze uitgave met name bestemd is voor orthodox-gereformeerden. Om dezelfde reden is de tekst van de Statenvertaling opgenomen, zodat de lezers kunnen vergel3ken en wennen aan de nieuwe vertaling, die zich kenmerkt door haar aansluiting b3 het hedendaagse Nederlands. Mede gezien de ophef in de media valt voor deze uitgave een grote belangstelling te verwachten. Aanbieding met redactietekst in verband met actualiteit.
(Biblion recensie, Redactie/P.T.)
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - 1 + 2: PARALLELEDITIE 1 - Es/Pred/Jona/Hand + Paralleleditie II

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.