Auteur: J. Tinbergen & Jan Berkouwer - De toekomst van het

Schrijver:
Titel: De toekomst van het democratisch socialisme
ISBN: 9789056130039
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlelier Rijksbouwmeester 1994 905613003X 9789056130039
Bijzonderheden: paperback 103pp als nieuw, schaars en belangrijk boek van deze belangrijke economen
Prijs: € 16,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Min of meer tegen de stroom in betogen de auteurs dat het democratisch socialisme in hun ogen een grote toekomst heeft. Bestaanszekerheid bij een behoorlijk welvaartsniveau, in West-Europa het belangrijkste doel van de sociaal-democratie en inmiddels grotendeels bereikt, moet ook gelden voor de bevolking van Amerika, Oost-Europa en de Derde Wereld. Het materialisme is het grootste probleem waarvoor de mensheid staat. Dit probleem grijpt min of meer over de andere vier problemen: oorlogsdreiging, milieu, armoede en duurzame ontwikkeling, heen. De beschrijving van deze problemen zal de lezer bekend voorkomen. In navolging van Marx gaan de auteurs ervan uit dat het socialisme internationaal is. Ze pleiten voor een wereldregering en voor supranationale bestuurslagen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Auteur: J. Tinbergen & Jan Berkouwer - De toekomst van het democratisch socialisme

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.