Laan, Bert van der - Verpleegkundige aspecten van erotiek en se

Schrijver:
Titel: Verpleegkundige aspecten van erotiek en seksualiteit
ISBN: 9789060874936
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeversmaatschappij De Tijdstroom 1979
Bijzonderheden: paperback, goede staat ( naam op schutblad )
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Bert van der Laan, (ook auteur van: Relaties, verpleegkundige begeleiding van de psychiatrische patient), bespreekt in dit boek eerst begrippen als waarnemen, ervaren en contact. Deze zijn nodig voor het begrijpen van de grondhouding, die de verpleegkundige behoeft om ook aanraken, erotiek en seksualiteit, die daarna aan de orde komen, te kunnen integreren in de relatie met de patient. Gespreksfragmenten concretiseren deze abstracte onderwerpen, maar jammer genoeg werkt het gebrek aan helderheid in de schrijfstijl van de auteur weer belemmerend op het verstaan. Het belang van het onderwerp rechtvaardigt toch aanbeveling aan, - vooral psychiatrisch - verpleegkundigen. Uitgebreide literatuurlijst en register aanwezig.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Laan, Bert van der - Verpleegkundige aspecten van erotiek en seksualiteit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.