Beekman - Alles over fietsen

Schrijver:
Titel: Alles over fietsen
ISBN: 9789062482429
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid Boekprodukties 1983
Bijzonderheden: hardcover, ex-libris op schutblad, goede staat
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een boek dat vergelijkbaar is met b.v. Duimelaar, H., en M. Kremer. De fiets (a.i. 82-50-172). De inhoud is haast standaard: fietshistorie, bespreking van verschillende soorten fietsen en hun onderdelen, een weinig over fietstechniek, veel over zelf-reparatie en tenslotte wat aandacht voor tochten. De tekst van dit boek biedt weinig nieuws en is afgestemd op de leek en de oudere jeugd. Het is eenvoudig geschreven en door veel grote en duidelijke illustraties zeer praktisch. Dit in tegenstelling tot veel andere boeken op dit gebied (bijv. Plas, R. van der. Prisma fietsboek (a.i. 81-38-290). De uitvoering is zeer stevig. Konklusie, geen "must" voor een bibliotheek, maar wel aantrekkelijk voor diegene die nog geen eenvoudig algemeen fiets-voorlichtingsboek heeft. Zeer grote letters en illustraties maken het aantrekkelijk voor slechtzienden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beekman - Alles over fietsen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.