Karres, Sylvia - Bikkelen / Over hockey, haarspeldjes & coachin

Schrijver:
Titel: Bikkelen / Over hockey, haarspeldjes & coaching
ISBN: 9789060058923
Taal: Nederlands
Uitgever: Thomas Rap
Bijzonderheden: 2009, 1e druk, paperback, 190pp, als nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoe bereid je je voor op een belangrijke wedstrijd? Is het erg om fouten te maken? Hoe ga je om met oudere teamgenoten? En wat als je maar niet scoort? Allemaal vragen waar (aankomende) topsporters mee worstelen. Maar ook: mag ik een stuk taart nemen op een verjaardag, spreek ik op een rustdag af met vrienden die ik al lang niet gezien heb of ga ik op de bank een boek lezen? Topsporter word je niet zomaar: je moet er veel voor doen, maar vaak ook veel voor laten.
Sylvia Karres, oud-hockeyinternational, vertelt aan de hand van haar eigen ervaringen hoe het is om topsport te bedrijven en welke (mentale) obstakels zij moest overwinnen om de top te bereiken. Daarbij geeft zij tips voor iedereen die op hoog niveau sport wil beoefenen of al beoefent.
Met bijdragen van (ex-)topsporters Edith Bosch, Minke Booij, Gregory Sedoc, Johan Kenkhuis, Epke Zonderland, Esther Vergeer en Nicolien Sauerbreij.
Verder lezen

De Diamant uit Benschop

Logo De Diamant

Literaire boekhandel De Diamant Verzendkosten: Brievenpost volgens tarief Post.nl. Pakje wat past in de brievenbus 4.00 euro. Pakketpost (past niet in de brievenbus) 6,75 euro (alleen voor Nederland).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Karres, Sylvia - Bikkelen / Over hockey, haarspeldjes & coaching

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Diamant

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Diamant
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Diamant een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Diamant vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Diamant kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.