Sagan, Françoise - De oorlog beu

Schrijver:
Titel: De oorlog beu
ISBN: 9789010059079
Taal: Nederlands
Uitgever: Manteau - Amsterdam
Bijzonderheden: 1986, 1e druk, 212 pp hardcover (ex-bibliotheekboek, in goede staat!) Staat van het boek: 7.0
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Françoise Sagan - De oorlog beu
(Manteau - Amsterdam)
ISBN 90-10-05907-3
uitgave uit 1986
212 pp hardcover
(ex-bibliotheekboek, in goede staat!)
Staat van het boek: 7.0

"De oorlog beu" handelt over Charles Sambrat, die niet van oorlog hield. Zijn vriend Jerome daarentegen vocht tegen de Nazi's en organiseerde vluchtroutes. Als Charles ziet dat de door hem begeerde Alice enkel onder dwang van zijn jaloerse vriend haar mond open mag doen, besluit hij haar te veroveren en te beschermen tegen Jerome. Alle luidheid van Charles, al zijn afkeer van drama kwam in opstand tegen de op handen zijnde scene, maar ditmaal was de eis van zijn liefde sterker dan zijn laksheid; en terwijl hij zich het aantal malen herinnerde dat hij zijn vriendinnen had laten vertrekken, voorlopig weer naar hun man terug, wist hij dat dat alleen maar geweest was om geschreeuw en verwijten te voorkomen en Charles voelde zich halfgeamuseerd en halfbeschaamd over de rol van de kalme, vreedzame en inschikkelijke minnaar, die hem zijn hele leven zo makkelijk afgegaan was. Hij sluit zich daarom bij het verzet aan, alleen en de oorlog beu. De stijl van deze roman is typisch Sagans, geen twijfel mogelijk. Het boek leest met veel plezier terwijl je de behoefte krijgt het geheel steeds te herlezen.

Prijs €2,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sagan, Françoise - De oorlog beu Sagan, Françoise - De oorlog beu Sagan, Françoise - De oorlog beu

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.