Popitz, Klaus - Plakate der zwanziger Jahre aus der Kunstbiblio

Schrijver:
Titel: Plakate der zwanziger Jahre aus der Kunstbibliothek Berlin<. Aus der Reihe: Bilderhefte der Staatlichen Museen Preußischer Kulturbesitz. Heft 30/31.
Uitgever: Staatliche Museen Preußischer Kulturbesitz
Bijzonderheden: 1977 1. Auflage 119 Seiten mit zahlreichen Abbildungen, auch in Farbe und eine Beilage: 8 farbige Plakate, mehrfach gefaltet. Mit einführendem Text zur Plakatkunst der zwanziger Jahre in Deutschland und dem europäischen Ausland sowie biographischen
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Antiq. v. Ruller

Antiq. v. Ruller uit Amsterdam

Op zoek naar de volledige gegevens van dit boek....? Toets dan titel in op het volgende zoekscherm: http://www.antiqbook.com/?o=ruller

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Antiq. v. Ruller

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Antiq. v. Ruller
  • Na uw bestelling ontvangen u en Antiq. v. Ruller een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Antiq. v. Ruller vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Antiq. v. Ruller kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.