Kroonenburg, J. , Rossum, G.M. van e.a. - De Grote Kerk van Naa

Schrijver:
Titel: De Grote Kerk van Naarden in historisch perspectief
Taal: Nederlands
Uitgever: Drukkerij Naarden, Naarden, 1984;
Bijzonderheden: Paperback; 75 pp., 19.5x27.5 cm. Enkele schaafspoortjes langs randen, verder gaaf.
Prijs: € 5,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Veel zw/w. en enkele kleurenfoto's + 23 paginagrote kleurenillustraties van muur- en gewelfschilderingen. Veel informatie over de roerige geschiedenis van deze befaamde kerk. De bouw, inrichting, beschadigingen, veranderingen en herstel.

Geinboek

Geinboek uit Amsterdam Zuidoost

Logo Geinboek

In overleg verzenden met Post.nl(brievenbuspost of pakket), met DHL (idem) of met andere bezorger. Afhalen na afspraak mogelijk in Amsterdam Zuidoost. Denk eraan dat een pakket met meerdere boeken vaak hetzelfde aan porto kost, als één boek! Zoek je een speciaal boek, b.v. over natuur, milieu, landschap, spel, of een kinderboek: vraag gerust. Mijn collectie omvat veel meer dan hier opgenomen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kroonenburg, J. , Rossum, G.M. van e.a. - De Grote Kerk van Naarden in historisch perspectief Kroonenburg, J. , Rossum, G.M. van e.a. - De Grote Kerk van Naarden in historisch perspectief Kroonenburg, J. , Rossum, G.M. van e.a. - De Grote Kerk van Naarden in historisch perspectief

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Geinboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Geinboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Geinboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Geinboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Geinboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.