Drs. R.A.Korving - Bijzonder verbonden 100 variaties op het tel

Schrijver:
Titel: Bijzonder verbonden 100 variaties op het telefoontoestel
ISBN: 9789072393241
Taal: Nederlands
Uitgever: PTT Telecom 1991 9789072393241 gelimiteerde oplage
Bijzonderheden: paperback geen pp-nummering als nieuw, rijk geillustreerd
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
PTT Telecom schreef een prijsvraag uit voor het best ontworpen telefoontoestel. Honderd inzendingen werden geselecteerd, tentoongesteld en met een korte geschiedenis van de design-aspecten van de Nederlandse telefoontoestellen, gepubliceerd in een rijk geïllustreerd boekje. Het totale aantal inzendingen bedroeg 3173 stuks. Sinds in 1972 de eerste toestellen met druktoetsen op de markt kwamen, was in principe elk ontwerp technisch mogelijk geworden. Voor de lastige draaischijf hoefde tenslotte geen oplossing meer gezocht worden. Toch bleven de meeste nieuwe modellen vasthouden aan het archetype van de telefoon. De honderd afgebeelde inzenders doorbreken dit patroon. Er zijn ontwerpen in de vorm van een klok, een schilderij, een ufo en een fietsbel. Heel origineel is de telefoonband die met anti-slip over de schouders wordt gehangen. Hoewel kort, is de begeleidende tekst zeer informatief en helder geschreven.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Drs. R.A.Korving - Bijzonder verbonden 100 variaties op het telefoontoestel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.