Boon, Rudi (redactie) - Nieuwe arena`s : over vrijheid, gelijkh

Schrijver:
Titel: Nieuwe arena`s : over vrijheid, gelijkheid, schaarste en sociaal-democratie
ISBN: 9789053300848
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting De Mei - Uitgeverij Jan Mets, Amsterdam 1993 9789053300848
Bijzonderheden: paperback met transperante omslag 135 pp in zeer goede staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De stichting De Mei is in 1985 opgericht door Joop den Uyl, met als doel de relatie tussen politiek, wetenschap en cultuur te stimuleren en te verbeteren. Deze bundel bevat een aantal lezingen die door de stichting zijn georganiseerd. Na een inleidend essay van de historicus Piet de Rooy, waarin hij de wisselwerking tussen utopie en realisme binnen de sociaal-democratie analyseert, volgt een aantal stukken over zeer uiteenlopende onderwerpen. De verhouding tussen arbeid en vrije tijd, de sociaal-democratische traditie op het gebied van volkshuisvesting, de organisatie van solidariteit, het minderhedenbeleid, het milieu, de gezondheidszorg, cultuurpolitiek en de gevolgen van het einde van de koude oorlog op ons wereldbeeld. Kortom, een staalkaart aan problemen en onderwerpen die, onvermijdelijk, op zeer verschillende wijze, en niet allemaal even diepgaand, behandeld worden. Een bundel die interessant is voor mensen die van politici meer verwachten dan dat ze op de winkel passen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boon, Rudi (redactie) - Nieuwe arena`s : over vrijheid, gelijkheid, schaarste en sociaal-democratie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.