Neddam, Martine - Tout sur le quoi Every thing about the quid

Schrijver:
Titel: Tout sur le quoi Every thing about the quid Alles over het wat.
ISBN: 9789072861115
Taal: Meertalig
Uitgever: Gemeentemuseum Arnhem 1992 9789072861115
Bijzonderheden: catalogus met transparante en zilveren omslag 31pp. afb. in kleur en zw/wit
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Martine Neddam (Oran, Algerije, 1953) is beeldend kunstenares. Ze woont en werkt in Amsterdam.[1] Ze werkt veel met tekst. Sinds 1995 is ze docent op de Rietveld Academie

Ze studeerde van 1975 tot 1979 Linguistics and Literature aan de Universiteit van Londen. In 1983-1984 studeerde ze decorontwerp aan de Architectuur School, Lyon en het Institut des Hautes Etudes en in 1988 Arts Plastiques in Parijs.

Neddam is vooral bekend als internetkunstenaar. Haar bekendste project is mouchette.org, een website die ze opstartte in 1996. Op het eerste gezicht lijkt dit een persoonlijke website te zijn van een dertienjarig meisje,[2] maar bij nader inzien gaat de site over donkere thema's, zoals dood en zelfmoord. Het personage Mouchette is geïnspireerd op de gelijknamige film van Robert Bresson uit 1967, en op een boek uit 1937 van George Bernanos.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Neddam, Martine - Tout sur le quoi  Every thing about the quid  Alles over het wat. Neddam, Martine - Tout sur le quoi  Every thing about the quid  Alles over het wat. Neddam, Martine - Tout sur le quoi  Every thing about the quid  Alles over het wat. Neddam, Martine - Tout sur le quoi  Every thing about the quid  Alles over het wat.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.