Nicolaas Visscher - Haarlemmermeer Halfweg trekvaart Nieuwe acc

Schrijver:
Titel: Haarlemmermeer Halfweg trekvaart Nieuwe accurate kaart van Amstelland IJ Ye Houtrak Zwanenburg
Taal: Nederlands
Uitgever: Nicolaas Visscher - Reinier en Joshua Ottens Zéér zeldzaam blad. Getekend door Gerrit Drogenham en in't koper gebracht door Daniel Stopendaal.
Bijzonderheden: Blad uit een veertien bladen bestaande wandkaart van Nicolaas Visscher, Nieuwe accurate kaart van Amstellandt, met een gedeelte van Sticht, Rijnlandt en Noordhollandt, met de Ye stroom en de bansscheidingen van de steden en dorpen daar in gelegen.
Prijs: € 269,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Originele kopergravure uit omstreeks 1680 met afmetingen 56 x 34 cm. Omdat dit een deelblad is van een wandkaart is de kans nog eens dit blad te treffen minimaal. De koperplaten van de wandkaart kwamen later in het bezit van Reinier en Joshua Ottens. De kaart geeft veel topografische informatie. Namen van polders, ambachten en droogmakerijen van toen zijn terug te vinden op de kaart. Voor meer informatie, zie J.E.A. Boomgaard, Holland in kaart en prent, blz. 78/79, en J. Werner, Atlas der Nederlanden, IV:68-71, blz. 207-208.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nicolaas Visscher - Haarlemmermeer Halfweg trekvaart Nieuwe accurate kaart van Amstelland IJ Ye Houtrak Zwanenburg Nicolaas Visscher - Haarlemmermeer Halfweg trekvaart Nieuwe accurate kaart van Amstelland IJ Ye Houtrak Zwanenburg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Art and Maps

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Art and Maps
  • Na uw bestelling ontvangen u en Art and Maps een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Art and Maps vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Art and Maps kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.