Keen,Linda - Intuïtieve ontwikkeling / praktisch omgaan met en

Schrijver:
Titel: Intuïtieve ontwikkeling / praktisch omgaan met energieën, bewustwording van onze aura en chakra's
ISBN: 9789020238822
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes B.V., Uitgeverij
Bijzonderheden: 5e geheel herziene druk 1990 / omslag lichte gebruikssporen, verder netjes, bldz lichte verkleuring / isbn 9789020238822 / isbn 9789020238822 / Brievenbuspost met track/trace (NL)
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Intuïtieve begaafdheid en de ontwikkeling van zulke gaven is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Door de spirituele training die zij heeft genoten, te beschrijven, geeft ze een goed beeld van wat intuïtieve vermogens betekenen in het leven van alledag. Innerlijke ontwikkeling behoort tot de mogelijkheden van ons allemaal. Het tweede deel van dit boek is een werkboek met hoofdstukken over: visualisatie, fantasie en transformatie, psychische grenzen, de chakra's en intuïtief auralezen en genezen. Belangrijk daarbij is wel het contact met de aarde te bewaren (grounding).
Recensie(s)

Het 'lezen' van de aura en het genezen van mensen d.m.v. energie is inmiddels in het alternatieve circuit ingeburgerd. In het eerste deel beschrijft de auteur - zelf psychisch genezer, afgestudeerd in de USA - op sympathieke, nuchtere en heldere manier haar eigen ontwikkelingsproces. Het tweede deel bevat een ruime keuze aan oefeningen, die de lezer(es) zelf kan doen (o.m. visualisaties). De tekst van deze druk is op belangrijke onderdelen herschreven, hetgeen de toegankelijkheid ten goede komt. Uitgebreid met 44 pagina's. Ook de nieuwe vertaling is een pluspunt: moeilijke begrippen worden meteen verduidelijkt, zodat de vreemde-woordenlijst kon vervallen. Bevat opleidings- en cursusprogramma's van de auteur. Nog steeds een van de betere uitgaven op dit gebied. Vervangen oudere druk gewenst.
(Biblion recensie, Louise van Zanen.)
Verder lezen

Boek27 uit Steenwijk

Logo Boek27

Boekwinkeltje/BOEK27
We zijn een online 2e hands boekwinkel met een verzameling van ruim 600 informatieve boeken op het gebied van:
ART - GESCHIEDENIS - SPIRITUEEL - PSYCHOLOGIE - RELIGIE.
Reacties op uw e-mail meestal meteen, maar zeker binnen 24 uur!
Na betaling wordt uw boek met zorg ingepakt en dezelfde dag of voor de eerst volgende lichting gepost.
We brengen u op de hoogte wanneer we uw boek op de post doen en u kunt daarna de zending volgen via track/tracé.
Mocht u nog geen betalingsgegevens van ons hebben ontvangen, is de mail misschien terecht gekomen in uw spambox/ongewenst..
Indien gewenst kan er een factuur bijgesloten worden, dit graag even vermelden bij de bestelling.
Vermelde verzendtarieven gelden alleen voor verzending binnen Nederland!
Voor verzending naar België: neem even contact met ons op. (DPD thuisbezord of bij een DPD servicpoint bij u in de buurt)
Bij afname van meerdere boeken rekenen we een éénmalige bijdrage van € 3,95 voor het verzenden ( verzendingen binnen Nederland )
Afhalen is ook mogelijk, maar alleen op afspraak.
Vriendelijke groet,
Martha Hartog
Koematen 27
8331TK Steenwijk
marthahartog@hotmail.com
0521-511423
Boek27.nl is een onderdeel van Hartog Steenwijk vof KvK 64956830
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Keen,Linda - Intuïtieve ontwikkeling / praktisch omgaan met energieën, bewustwording van onze aura en chakra's Keen,Linda - Intuïtieve ontwikkeling / praktisch omgaan met energieën, bewustwording van onze aura en chakra's

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek27

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boek27
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek27 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek27 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boek27 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.