De Smet, Jacobus - Den Lusthof van het Cureren der Peerden.

Schrijver:
Titel: Den Lusthof van het Cureren der Peerden.
Uitgever: , Antwerpen Verhulst, Godtgaf II, 1694
Bijzonderheden: Bound, Original laether binding, 15,4 x 10 cm8vo: , pp (xii), 393, (5). second edition
Prijs: € 950,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Den Lusthof van het Cureren der Peerden. Beschreven door Mr. Jacobus de Smet, Peerde-Meester in Borgerhout buyten de Stadt antwerpen. Dezen derden Druk van nieuws oversien, van veel Fouten gesuyvert ende vermeerdert met een byvoegsel van eenige Geneesmiddelen voor de siekten der Koeyen. Als mede eenige ligte Remedien voor de gebreken der Schapen, Verkens en Hoenders. Theodoor van Roosendael, een Antwerps koopman, kocht op 13 augustus 1683 het kasteel van Schellebelle en de heerlijkheid Schellebelle-Wanzele. Tijdens zijn kort beheer heeft Theodoor hier nochtans sporen nagelaten. Aan Jacobus de Smet, paardenhoefsmid en peerdemeester (veearts) - en woonachtig in de Bruinbeek? - gaf hij de opdracht om een ?Peerdemeesterboek? te schrijven. In 1685 verschijnt het boek: ?Den Lusthof van het Cureren der Peerden? en het is opgedragen: ? Aen den Edelen, Wijzen en zeer Voorzienigen Heer, Heer Theodorus van Roosendael, Heer van Schellebelle, Wanzele ...?
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

De Smet,  Jacobus - Den Lusthof van het Cureren der Peerden.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.