Montignac - Ik ben Slank want ikEet

Schrijver:
Titel: Ik ben Slank want ikEet
Taal: Nederlands
Uitgever: Artulen Valkenswaard
Bijzonderheden: Paperback in goede staat
Prijs: € 1 250,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De schrijver heeft getracht de oorzaak te vinden voor het feit dat de ene persoon veel kan eten en slank blijft terwijl de andere dik wordt van bijna niets. De afslankmethoden hebben in sommige gevallen wel succes en in andere geen of zeer weinig. De schrijver heeft een voedingsmethode uitgedacht en toegepast waarbij vooral vetten en koolhydraten gescheiden genuttigd worden, wat tot gevolg heeft dat de insulineafscheiding niet zo sterk gestimuleerd wordt en de voedingsmiddelen beter verwerkt en daardoor niet opgeslagen worden. Allereerst wordt de filosofie uitgelegd en vermeld hoe het dieet moet worden toegepast. Daarna worden de voedingsmiddelen behandeld en wordt ingegaan op de twee dieetfasen, met tips om toch zoveel mogelijk aan het sociale leven deel te blijven nemen. Vervolgens facetten zoals hypoglycemie, cholesterolprobleem, kindervoeding enz. Met voedingsmiddelentabellen, recepten en een uitgebreide bibliografie.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.