niet aangegeven (vertaald uit het engels) - Televisie als instr

Schrijver:
Titel: Televisie als instrument der verborgen machten
ISBN: 9789070196875
Taal: Nederlands
Uitgever: Rozekruispers-Haarlem-Nederland 1982 9789070196875
Bijzonderheden: paperback 58pp. in goede staat schaars!
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Boekje over de gevaren van het verschijnsel televisie. Nadat uiterst globaal de ontwikkeling van televisie geschetst is, worden de fysiek en psychisch nadelige invloeden ervan op kinderen en volwassenen beschreven. Vervolgens wordt gesteld dat krachten die de geestelijke ontwikkeling van de mensheid tegenwerken, televisie gebruiken als middel om de massa zoet te houden, te beinvloeden en niet aan een vrije groei van denken en voelen te laten toekomen. Veel dogmatische termen, de tekst verloopt weinig vloeiend. Een verklarende woordenlijst van enkele grondbegrippen is toegevoegd. De geheel eigen gedachtenwereld van waaruit dit boekje geschreven is, maakt het belangrijk voor diegenen die hiermee al min of meer vertrouwd zijn. Voor anderen moeilijk te volgen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

niet aangegeven (vertaald uit het engels) - Televisie als instrument der verborgen machten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.