Storm van Leeuwen, Jan - 75 jaar boekbindkunst in Nederland

Schrijver:
Titel: 75 jaar boekbindkunst in Nederland
Taal: Nederlands
Uitgever: Organisatie van Fabrikanten van Grafische Eindprodukten, Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, met stofofomslag, 1984, 103 blz. Met foto's. Naam en datum op schutblad.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tentoonstellingscatalogus van producten van Nederlandse hand- en kunstboekbinders(sters), waarin met goede reproducties voorzien van toelichtende tekst en een inleiding, fraaie banden getoond worden uit de periode 1880-heden. Het historisch overzicht, waarin enige belangrijke meesterbinders uit het recente verleden en het heden worden behandeld, wordt gevolgd door beoordeelde en bekroonde werkstukken die werden ingezonden voor een jubileumwedstrijd van de Fabrikanten van Grafische Eindprodukten. Na een inleiding door Jan Storm van Leeuwen volgen 134 voortreffelijke afbeeldingen (waarvan 25 in kleur) van boekbanden. Bij elke band worden vermeld: naam van de maker (maakster), gebruikt materiaal, bindwijze, maat (in mm), datum, titel van het boek waaromheen de band is geplaatst, naam van de eigenaar van de band en een korte biografische notitie betreffende de binder(ster). Het geheel biedt een uniek overzicht van de Nederlandse handbindkunst.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.