Geursen, Goos - Virtuele tomaten en conceptuele pindakaas. Hoe

Schrijver:
Titel: Virtuele tomaten en conceptuele pindakaas. Hoe interactiviteit, zelforganisatie en bewustzijnsverruiming de marketing op z'n kop zetten. 2e editie.
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer Bedrijfswetenschappen, Deventer
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1996, 210 blz. Met foto's.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit is een opmerkelijk boek, niet alleen vanwege de vormgeving, maar ook inhoudelijk. De auteur is een bekende reclamemaker die regelmatig met boeken en artikelen de aandacht trekt. Geursen gaat in op allerlei ontwikkelingen die zich op dit moment afspelen. Nieuwe ontwikkelingen in de wetenschap (quantummechanica, chaostheorie), virtual reality, groeiend maatschappelijk bewustzijn, interactiviteit en aandacht voor het spirituele gaan grote invloed hebben op de mens in de toekomst. Geursen schetst deze ontwikkelingen en probeert vooruit te kijken. Waar zal het uiteindelijk allemaal toe leiden en wat moet er veranderen in het denken van reclame- en marketingmensen om de veranderingen in de maatschappij bij te houden. Geursen ziet al nieuwe benaderingen opduiken en illustreert dit met voorbeelden. Een prikkelend boek, dat aanzet tot denken en het leggen van verbanden. Het boek is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken die in willekeurige volgorde gelezen kunnen worden.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geursen, Goos - Virtuele tomaten en conceptuele pindakaas. Hoe interactiviteit, zelforganisatie en bewustzijnsverruiming de marketing op z'n kop zetten. 2e editie.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.