Berg , José . J .A . Thot - van den . & J . M . Dreschler . & T . van

Schrijver:
Titel: De Kankerpatient . ( Een boek voor verpleegkundigen en andere hulpverleners . ) Op het gebied van onderzoek en behandeling van de patiënt met kanker worden voortdurend vorderingen gemaakt. Ook de ontwikkeling in de verpleegkunde, in het bijzonder -
ISBN: 9031334553
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum . ( Er staat wel een naam in het schutblad . )
Bijzonderheden: genaaide paperback in zeer nette staat - 4515 - 5e herz . dr. 2001 - 483 p - 847 gr
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- de oncologie verpleegkunde, staan niet stil. Redenen om van het boek een nieuwe druk met een geheel vernieuwde opzet te laten verschijnen.
Twee organisaties van naam: De Vereniging van Oncologie Verpleegkundigen (VvOV) en het Nederlands Kanker Instituut/Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis hebben zitting genomen in de redactiecommissie van deze uitgave. Veel deskundigen hebben op hun gebied hun medewerking verleend aan de herschrijving van bestaande hoofdstukken en het toevoegen van nieuwe.
Oncologieverpleegkundigen hebben vooral te maken met de medische problemen en bijwerkingen die het gevolg zijn van oncologische behandelingen, bijvoorbeeld bestraling en chemotherapie. Achtereenvolgens worden de bestaande manieren van behandelen en de verschillende vormen van kanker belicht, waarbij de verpleegkundige zorg steeds uitgebreid aan de orde komt.
Deze vijfde herziende druk van de succesvolle uitgave De Kankerpatiënt, is een (leer)boek dat (oncologie)verpleegkundige en andere hulpverleners niet mogen missen .
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad . IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A ) L.M.F.Ottens . 1069 VM : info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berg , José . J .A . Thot - van den . & J . M . Dreschler . & T . van Rees . [ ISBN 9789031334551 ] - De Kankerpatient . ( Een boek voor verpleegkundigen en andere hulpverleners . ) Op het gebied van onderzoek en behandeling van de patiënt met kanker worden voortdurend vorderingen gemaakt. Ook de ontwikkeling in de verpleegkunde, in het bijzonder - Berg , José . J .A . Thot - van den . & J . M . Dreschler . & T . van Rees . [ ISBN 9789031334551 ] - De Kankerpatient . ( Een boek voor verpleegkundigen en andere hulpverleners . ) Op het gebied van onderzoek en behandeling van de patiënt met kanker worden voortdurend vorderingen gemaakt. Ook de ontwikkeling in de verpleegkunde, in het bijzonder -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.