Ruth Rendell - Uit de sleur

Schrijver:
Titel: Uit de sleur
ISBN: 9789058310781
Uitgever: Sirene, Uitgeverij
Bijzonderheden: 5200, 175pp, Conditie goed
Prijs: € 0,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Niemand deelt de zorgen van meneer Parsons rondom de verdwijning van zijn vrouw. Totdat ze twee dagen later in het bos gevonden wordt. Vermoord. Er zijn geen getuigen en het slachtoffer stond bekend om haar onbeduidende, saaie leven. Inspecteur Wexford heeft slechts één aanwijzing: een lipstick die naast het lichaam gevonden werd.

Om de moordenaar te kunnen vinden, moet Wexford hard op zoek naar een motief. Want wat hij niet begrijpt is hoe zo'n onopvallende vrouw het slachtoffer kon worden van deze gepassioneerde en gewelddadige misdaad.

Uit de sleur (From Doon with Death) is het allereerste boek van Ruth Rendell en introduceert de inmiddels wereldberoemde inspecteur Wexford.
Verder lezen

ans 2e hands shop

ans 2e hands shop uit Hoek van Holland

Logo ans 2e hands shop

VERZENDEN IN NEDERLAND Verzendkosten: tot 100 gram 2,65 tot 350 gram 3,50 tot 2 kg 3,55 Pakketten kunnen al vanaf 4,30 worden verzonden door UPS VERZENDEN NAAR HET BUITENLAND : na prijsopgave De meeste van mijn 1737 boeken hebben de conditie zgan (zo goed als nieuw). 4 mei 2019

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ruth Rendell - Uit de sleur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ans 2e hands shop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ans 2e hands shop
  • Na uw bestelling ontvangen u en ans 2e hands shop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ans 2e hands shop vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ans 2e hands shop kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.